BLTC1

Algemene ledenvergadering

BLARICUM – Op donderdag 17 Oktober 2019 is er een belangrijke stap gezet richting de verwezenlijking van een prachtig nieuw Racket & Fitnesscentrum te realiseren aan het Hendrik Smitlaantje 4 te Blaricum.

Leden en bestuur van de Blaricumse Lawn Tennis Club (BLTC) zijn op de buitengewone algemene ledenvergadering akkoord gegaan met de samenwerkingsovereenkomst tussen Racket & Fitness Centrum Blaricum en de BLTC.

Dit is een belangrijke stap in het verwezenlijken van onze nieuwe plannen. Wij zijn heel verheugd dat de algemene ledenvergadering met grote meerderheid van de stemmen het vertrouwen in de plannen heeft uitgesproken.

Wij willen iedereen die ons in de afgelopen periode heeft gesteund dan ook hartelijk bedanken! Wij gaan vol goede moed door naar de volgende fase van dit prachtige project!

Delen is lief ♡

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Nieuwsbrief

Altijd onregelmatig, nooit saai: schrijf je nu in en blijf op de hoogte van onze BLTC In Between!