Bar vibes

Nieuwsbrief van BLTC In Between

Beste BLTC-ers,

Eindelijk; de eerste nieuwsbrief van BLTC In Between is een feit. Onder de naam BLTC In Between zijn we gestart om het park zo snel mogelijk op te knappen zodat er komende zomer weer volop gespeeld kan worden.

Het woord “In Between” zegt het al.  Tijdens de ALV zijn er mooie plannen voor de toekomst gepresenteerd. Vervolgens heeft het nog ruim een jaar geduurd voordat de overdracht eindelijk een feit werd. Allerlei obstakels zijn overwonnen, waarbij Corona invloed had op onder andere de financiering en de algehele overname. Op 30 december 2020 heeft de overdracht van hal en park plaatsgevonden.

In plaats van het park in de oude situatie te laten totdat de nieuwbouw gerealiseerd kan worden is ervoor gekozen om alvast een aantal werkzaamheden “In-Between” uit te voeren. Deze werkzaamheden omvatten o.a. het opknappen van het clubhuis en het park en het grondig renoveren van de banen.

Door de vorst en vele regen zijn de banen nu echter erg zacht en liggen ook de lijnen los. Frank Meijer van Meijer Groundsman is samen onze groundsman Peter Wiegers echter druk bezig met de banen om deze weer speelklaar te maken.

Het hart van de club

Zodra je bij ons binnenloopt zie je het al. Onze horeca heeft een totale make over gehad. We hebben buiten naar binnen gehaald en het grote terras biedt plaats voor zeker 80 personen. 
Met een nieuwe menukaart verwelkomen we je graag elke dag op de club. Samen met de lokale ondernemers zoals bijvoorbeeld Bruno, wordt er gezorgd voor heerlijke gerechten.  

Of je net van de tennisbaan of squashbaan komt of gewoon in de buurt bent, ons team staat voor je klaar.
Naast heerlijke gerechten, zoals salades, broodjes en wraps hebben wij ook een guilty pleasure corner en een heuse theetuin. 

Tijdens de COVID-19 hanteren wij uiteraard de regels die zijn voorgeschreven door de overheid. 
Zolang de horeca niet open is, hebben wij een to-go menu.

Het komende half jaar wordt er hard gewerkt om ook de hal van binnen volledig aan te pakken met een nieuwe ondergrond voor de banen en de toekomstige fitness.

Wij hopen jullie heel snel weer op het park te mogen begroeten.

NB Alle verdere communicatie zal plaats vinden via onze social mediakanalen. Instagram, Facebook, LinkedIn en via de vernieuwde website www.bltc-inbetween.nl  Hier kun je je ook aanmelden voor alle new feeds die je dan als eerste van ons per mail zult ontvangen. 

Met sportieve groet,

Het BLTC-In Between team

Delen is lief ♡

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Nieuwsbrief

Altijd onregelmatig, nooit saai: schrijf je nu in en blijf op de hoogte van onze BLTC In Between!