PHOTO-2021-03-03-10-21-39

Openingsdag – 11 april

Beste BLTC’ers,

Afgelopen week hebben degene die winterlessen gevolgd hebben (voor zover dat mogelijk was) een mail ontvangen van Herman en Ciska over de afwikkeling met betrekking tot de wintertrainingen. Helaas mag de hal nog niet open en er wordt hard gewerkt aan de banen om ze speelklaar te krijgen echter heeft de winterse periode voor een vertraging gezorgd.

Zodra er weer gespeeld kan worden zullen Herman en Ciska zo veel mogelijk lessen nog proberen in te halen voordat het nieuwe seizoen begint.

Het nieuwe buitenseizoen…  Het staat inderdaad weer voor de deur. Het Sportskills-team organiseert samen met de BLTC-jeugdcommissie de openingsdag en kan niet wachten om jullie straks te mogen verwelkomen! Er is achter de schermen hard gewerkt aan verbeteringen van het park. Het clubhuis voelt inmiddels als een warme deken, de banen zijn sterk gerenoveerd, en dat is niet alles want we hebben nog veel meer in petto!

Openingsdag 28 Maart

Op zondag 28 Maart zijn wij voornemens om het nieuwe seizoen feestelijk te openen. Tijdens deze openingsdag staan er verschillende activiteiten op het programma: clinics, onderlinge wedstrijden en een demonstratie door Sportskills Academy.

Agenda voor de jeugd:

10:00-11:00 uur: rood

10:00-11:30 uur: oranje, groen en geel

11:30-12:30 uur: onderlinge wedstrijden voor alle jeugdspelers

13:00-15:00 uur: Demonstratie Sportskills Academy

U kunt zich opgegeven voor het programma door te mailen naar: herman@sportskills.nl

Het trainers-team van Sportskills

Zoals eerder vermeld zal Sportskills de trainingen bij BLTC-in between gaan verzorgen. De huidige trainers Herman, Willem en Ciska verzorgden de trainingen. Herman zal training blijven geven onder onze organisatie. Hier zijn we natuurlijk ontzettend blij mee. Willem heeft ervoor gekozen om verder te gaan als trainer bij GLTC het Spieghel en Ciska zal geen trainingen meer verzorgen op BLTC-Inbetween. Herman, Ciska en Willem zullen nog zorgdragen voor het correct afhandelen van de huidige lescyclus. Zij zullen hier rechtstreeks met u contact over opnemen.

Wij zijn de afgelopen tijd druk in de weer geweest om een trainersteam samen te stellen voor de club. We hebben in Adnan Hadzic, Leon Vellekoop en Herman Deijen een sterke vaste bezetting gevonden die, aangevuld met Kris Portael, met veel plezier en vakkundigheid aan de slag willen gaan. Via de volgende link kunt u meer lezen over de trainers; https://sportskills.nl/overons/

Inschrijven tennislessen voor jeugd en senioren

Vanaf maandag 29 maart zullen wij starten met het tennisles seizoen. U kunt zich vanaf nu hiervoor inschrijven. Voor informatie over tennislessen, de inschrijfprocedure en tarieven verwijzen we u graag door naar onze website: https://bltc-inbetween.nl/tennislessen/.  

U kunt zich inschrijven voor de lessen via de website van Sportskills: https://sportskills.plannedtennis.nl/inschrijven.

Schrijft u zich zo spoedig mogelijk in, zodat wij tijdig kunnen starten met het indelen van de les-groepen; de inschrijving sluit op donderdag 11 maart!

We begrijpen dat er in korte tijd veel verandert op het park en dat ook de tennislessen wellicht vragen oproepen bij bestaande leden. Ons team staat klaar om alle vragen of onduidelijkheden nader toe te lichten. In dat geval kunt u contact opnemen met Leon Vellekoop via leon@sportskills.nl (06-19645484) of Ernst ter Meulen via

ernst@bltc-inbetween.nl  (06-53152030).

Het nieuwe trainersteam heeft er ontzettend veel zin in om met jullie aan de slag te gaan. We zien je inschrijving graag tegemoet en tot 28 maart bij de openingsdag!

Met een sportieve groet,

Namens Sportskills,
Leon Vellekoop

Delen is lief ♡

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Nieuwsbrief

Altijd onregelmatig, nooit saai: schrijf je nu in en blijf op de hoogte van onze BLTC In Between!