Terras-aanzicht

Reminder tennisles en aanpassing openingsdag

Beste tennisliefhebber,
 
Ben je al ingeschreven voor de tennislessen voor komend seizoen?

De inschrijfprocedure gaat momenteel wellicht wat anders dan je gewend bent. We willen je er daarom aan herinneren dat iedereen zich via de site https://sportskills.plannedtennis.nl/inschrijven dient in te schrijven. Dus mocht je komend seizoen graag willen lessen; dan willen wij je vriendelijk verzoeken om je voor komend weekend in te schrijven; we hebben de deadline verlengd tot zondag 14 Maart. Ook als je als groep voor een les opgeeft, dan moet iedereen uit de groep zich individueel inschrijven.
 
Openingsdag verzet naar 11 april
In de vorige mail was te lezen dat wij op 28 Maart een openingsdag gepland hebben staan. Echter, gezien de positieve ontwikkelen rondom de corona maatregelen, willen wij de openingsdag graag verzetten naar zondag 11 April. Het terras mag dan zeer waarschijnlijk open en ook volwassenen mogen dan weer een potje tennissen. Verder mogen alle jeugdspelers een vriendje of vriendinnetje meenemen om op deze manier kennis te maken met de sport. Oftewel, we gaan er een gezellige dag voor jong en oud van maken.
 
Agenda voor de jeugd:
10:00-11:00 uur: rood
10:00-11:30 uur: oranje, groen en geel
11:30-12:00 uur: Demonstratie Sportskills Academy
12:00-13:00 uur:  onderlinge wedstrijden voor alle jeugdspelers
 
Je kunt je opgegeven voor het programma door te mailen naar: herman@sportskills.nl (jeugdleden die een vriendje/vriendinnetje meenemen moeten dit ook even doorgeven bij aanmelding).
 
Inschrijven tennislessen voor jeugd en senioren
Je kunt je inschrijven voor de lessen via de website van Sportskills: https://sportskills.plannedtennis.nl/inschrijven. Voor informatie over tennislessen, de inschrijfprocedure en tarieven verwijzen we je graag door naar onze website: https://bltc-inbetween.nl/tennislessen/ 
 
Schrijf je zo spoedig mogelijk in; de inschrijving is verlengd tot zondag 14 Maart!
 
Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn, neem dan contact op met Leon Vellekoop via leon@sportskills.nl of 06-19645484.
 
Het nieuwe trainers-team heeft er ontzettend veel zin in om met jullie aan de slag te gaan.
We zien je inschrijving graag tegemoet en tot 11 April bij de openingsdag!
 
Groet,
Leon Vellekoop
Sportskills

Delen is lief ♡

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Nieuwsbrief

Altijd onregelmatig, nooit saai: schrijf je nu in en blijf op de hoogte van onze BLTC In Between!