Racketballs

Uitgestelde Voorjaarscompetitie 2021 Junioren

Hoera! Voor de junioren gaat de uitgestelde voorjaarscompetitie 2021 alsnog door! De poule-indeling en het speelprogramma is afgelopen weekend door de KNLTB bekend gemaakt en het begint al in het weekend van 12 en 13 juni.

Er wordt een verkorte competitie gespeeld, maar het wordt natuurlijk wel hartstikke leuk om eindelijk weer competitiewedstrijden te mogen spelen. We gaan ervoor om in 5 wedstrijddagen zoveel mogelijk punten binnen te halen!

Alles wat je van de uitgestelde Voorjaarscompetitie 2021 voor junioren moet weten vind je op deze pagina.

Dit zijn de teams:

Blaricum 1 Jongens 11 tm 14 

Lars Hildebrand (captain)
Thomas Nowe
Daan Vehmeijer
Milan van Poelje
Ole Heijkoop
Stijn Hildebrand

Blaricum 1 Jongens 13 tm 17

Lars de Haan (captain)
Thomas Coenen
Larse Heijkoop
Ties Krämer
Lars van Lieshout
Joris Peek
Luca Smits
Senna Smits
Bram Scheerder
Floris Verhoef

Oranje 1

Pieter van Mancius (captain: vader Arnoud)
Philip Vossepoel
Bobbie de Jager
Olivier Bergers

Oranje 2

Willem Vehmeijer (captain: vader Maarten)
Boaz Polak
Feline de Schepper
Mathilde Retz
Nicole Retz

Rood 1

Xander Simons (captain)
Olivier de Gou
Jack Kundersma
Sybren Rehbergen
Aaron Sarfo

Rood 2

Coco Bury (captain: vader Julien)
Olivier Bury
Parsya Khorram T.
Anne Vossepoel
Huub Vehmeijer
Fabian van Nierop

Dit zijn de dagen en tijden dat er thuis gespeeld wordt

Datum
Onderdeel
Klasse
Team Thuis
Team Uit
Aanvang
Einde
zo 13/06/2021
Rood 1
Blaricum
Gooiland, Bijvanck, Laren
9:00
11:00
zo 13/06/2021
Jongens 13 t/m 17 jaar
1e
Blaricum 1
DE KUIL 1
9:00
12:00
zo 20/06/2021
Oranje 2
Blaricum
Gooiland, Westerveld, Baarn
9:00
12:00
zo 20/06/2021
Junioren 11 t/m 14 jaar
1e
Blaricum 1
‘t Laer 1
9:00
13:30
zo 20/06/2021
Jongens 13 t/m 17 jaar
2e
Blaricum 2
De Meent 1
12:00
15:00
zo 27/06/2021
Rood 1
Blaricum
Gooiland, Bijvanck, Laren
9:00
11:00
zo 27/06/2021
Rood 2
Blaricum
Eemnes, Eemslag, Melkhuisje
11:00
13:00
zo 04/07/2021
Oranje 1
Blaricum
De Kuil, Baarn, G. Vallei, Z&W
9:00
12:00
zo 04/07/2021
Junioren 11 t/m 14 jaar
1e
Blaricum 1
ATC Buiten 1
9:00
13:30
zo 11/07/2021
Jongens 13 t/m 17 jaar
1e
Blaricum 1
De Bijvanck 1
9:00
12:00
zo 11/07/2021
Jongens 13 t/m 17 jaar
2e
Blaricum 2
De Rading 1
9:00
12:00

Het volledige wedstrijdprogramma van jouw team kun je vinden via mijn.knltb. Hier kun je lezen hoe je dat precies doet.. Je kunt ook hierboven bij jouw team op de link klikken, dan kom je vanzelf in de juiste poule op mijn.knltb terecht.

Uitslagen invoeren

De teamcaptains kunnen online de uitslagen invoeren en bij uitwedstrijden de ingevoerde uitslag goedkeuren. Daarvoor hebben wij (de VCLs) ze in mijn.knltb al de juiste rechten gegeven. Test vooraf even of je nog weet hoe je moet inloggen op mijn.knltb en denk van tevoren even na of je als teamcaptain er alle speeldagen bij bent. VCL Kees de Graaf kan meerdere personen per team rechten geven om de uitslagen in mijn.knltb in te voeren. Standaard geven we alleen de teamcaptain (dus het jeugdlid zelf) die rechten, maar het is een kleine moeite om ook een ouder of een tweede of derde gerechtigde in mijn.knltb te zetten. Graag vooraf per e-mail je verzoekje indienen, dat scheelt stress op de speeldag zelf.

Op tijd een volledig team

Zorg ervoor dat je een paar dagen voor de competitiedag nog even op mijn.knltb kijkt of er niets veranderd is. Het kan dat een team waar je een uitwedstrijd tegen speelt toch nog voor een andere starttijd heeft gekozen.

Zorg ervoor dat je alles op tijd goed regelt en dat je op de speeldag met een volledig team op de club komt. Kijk daarom nu al goed naar alle vijf de speeldagen en check met je teamgenoten dat je allemaal alle dagen in je agenda zet.

Kan er toch iemand niet uit je team? Regel dan samen een invaller zodat je team toch compleet is. Begin op tijd met het zoeken naar een invaller, want dan is het vaak makkelijker dan op het laatste moment. Als het écht-écht-écht niet mogelijk is om een invaller te vinden, neem dan ruim op tijd contact op met je tegenstanders. Misschien kun je in overleg spelen op een andere dag waarop je wel allebei een compleet team hebt. Opgelet: als je op een andere dag je wedstrijd gaat spelen, meld dit dan altijd direct bij de VCLs. De regel van de KNLTB is dat alle wedstrijden vóór 11 juli gespeeld moeten zijn. Als je niet opkomt met een volledig team kun je een nare boete krijgen van de KNLTB en dat wil niemand natuurlijk, dus regel samen met je teamgenoten alles helemaal goed.

Toeschouwers

Vanaf 26 juni is publiek weer toegestaan bij tenniswedstrijden. Je moet daarvoor wel klachtenvrij zijn, je moet je registreren bij aankomst en je moet een verplicht checkgesprek hebben met een medewerker van de club.
Teambegeleiders mogen sowieso bij de wedstrijden aanwezig zijn, net als jeugdcoördinatoren, wedstrijdplanners, scheidsrechters/tellers bij thuiswedstrijden, coaches/begeleiders en ouders die moeten rijden naar uitwedstrijden. Zij maken onderdeel uit van het begeleidende team en zij mogen dus sowieso op het park aanwezig zijn. Ook hier geldt: houdt anderhalve meter afstand en blijf thuis bij klachten.

Vragen

Als je vragen hebt kun je een mailtje sturen aan vcl@bltc-inbetween.nl. We helpen je graag! Ook de trainers en Annemiek Boerhout (zij is heel vaak op de club, in de bar) kunnen je vragen beantwoorden.

We wensen iedereen een hele leuke, sportieve competitie! Veel succes en plezier en tot ziens op de club!

Kees en Pauline

VCLs (Competitieleiders) BLTC Blaricum

Delen is lief ♡

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Nieuwsbrief

Altijd onregelmatig, nooit saai: schrijf je nu in en blijf op de hoogte van onze BLTC In Between!