Sproeien Featured Image

Groundsman update

Het is weer tijd voor een update wat betreft de banen.

Tijdens/na het voorjaarsonderhoud hebben we jullie geïnformeerd over de werkzaamheden tijdens dit proces. Nu het seizoen gestart is, is het een kwestie van het trachtten te benaderen van de ideale situatie op dagelijkse basis. Begin april waren de banen waarschijnlijk iets zachter dan jullie gewend zijn maar voor ons was dit een goed teken voor de rest van het seizoen. De regen trekt redelijk snel door de banen heen voor de leeftijd van de banen. Op dit moment zijn we vooral bezig met het egaliseren van de baan en het op pijl houden van de juiste vochtigheidsgraad. Vanaf einde zomer zullen we voornamelijk bezig zijn met het schoon houden van de banen en het revitaliseren van de toplaag om ook in de winter zo veel mogelijk speeluren te kunnen bieden voor de leden van jullie prachtige club.

Frank en Peter
Groundsmen

Delen is lief ♡

Nieuwsbrief

Altijd onregelmatig, nooit saai: schrijf je nu in en blijf op de hoogte van onze BLTC In Between!