BIB buitenbanen 1-4 groot onderhoud 211004

Groot onderhoud baan 1-4

Vandaag starten we met het groot onderhoud van gravelbanen 1-4. Dit doen we nu, om straks als het zomerseizoen weer begint de banen er tip-top bij te hebben liggen. Het is ook echt groot onderhoud want de planning is dat er pas weer op 1 april 2022 op deze banen gespeeld zal kunnen worden.

Vanwege het onderhoud kan er vanaf vandaag niet meer gespeeld worden op baan 1, 2, 3 en 4. Je kunt wel een reservering maken om buiten te spelen op baan 5 tot en met 10.

Die 6 banen blijven tot half oktober vrij bespeelbaar en worden daarna gereserveerd voor de leden die ‘s winters buiten doorspelen. Wil je ook na 15 oktober lekker buiten blijven spelen, geef je dan op voor het Winter doorspelen-abonnement.

Frank en Peter
Groundsmen

Delen is lief ♡

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Nieuwsbrief

Altijd onregelmatig, nooit saai: schrijf je nu in en blijf op de hoogte van onze BLTC In Between!