BIB Corona avondsluiting 211126 800x600

Corona: avondsluiting – overdag sporten blijft mogelijk

SLUITING SPORTACCOMMODATIE EN HORECA NA 17:00 uur

Sinds zondag 28 november 2021 geldt dat alles van 17:00 tot 05:00 uur dicht moet zijn. Dat betekent dus helaas dat onze sportaccommodatie en onze horeca elke middag om 17:00 uur sluiten. Onze binnen- en buitenbanen mogen dan niet meer bespeeld worden, en onze loungebar en de rest van het complex zijn dan ook dicht. Ook amateurwedstrijden, zoals de Junior Tour, en trainingen zijn niet toegestaan na 17:00 uur. Voor professionele wedstrijden, zoals het UTR ProTennisToernooi in december, wordt een uitzondering gemaakt, maar daar mag geen publiek bij zijn.

Wij moeten dus, in ieder geval tot 19 december, helaas elke dag vanaf 17:00 uur dicht zijn.
Help de mensen achter de bar een handje en zorg dat je, ook zonder aansporingen, op tijd vertrekt. Ook al maak je geen gebruik van de horeca of van de banen, je moet toch het terrein verlaten.

Van ‘s ochtends vroeg tot iets voor 17:00 uur is iedereen natuurlijk gewoon van harte welkom op de club, maar als je 18 jaar of ouder bent heb je daarbij wel een CoronaToegangsBewijs (groen vinkje in de coronacheck-app of een uitgeprint bewijs met QR-code) nodig als je binnen komt, op de binnenbanen en op het terras. Lees er verder alles over op onze speciale Corona-pagina.

De verplichte avondsluiting kan gevolgen hebben voor je tennisles, training of het gebruik van je gehuurde binnenbaan. De trainers van Sportskills nemen zo snel mogelijk contact op met degenen van wie de training/les niet door kan gaan. Annemiek zal zo snel mogelijk contact opnemen met de avondhuurders van de halbanen. We streven naar de beste oplossing in deze bijzondere tijden.

We hopen allemaal dat de maatregelen gauw weer opgeheven worden, maar voor nu is het even niet anders. Blijf gezond en wees verstandig en sportief.

Wanneer: met ingang van zondag 28 november
Waar: in alle binnenruimtes, in de hal, op het terras
Wie: iedereen vanaf 18 jaar
Wat: CoronaCheck-app of geprint bewijs op papier, plús je legitimatiebewijs

Liefs, het bestuur

Delen is lief ♡

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Nieuwsbrief

Altijd onregelmatig, nooit saai: schrijf je nu in en blijf op de hoogte van onze BLTC In Between!