BIb CoronaCheck-app 800x600 210925

Corona: CTB, horecasluiting en geen publiek op de baan

Iedereen is welkom op de club, maar met ingang van zaterdag 13 november worden de coronamaatregelen strenger. Als je 18 jaar bent of ouder heb je een CTB (groen vinkje in de coronacheck-app of een uitgeprint bewijs met QR-code) nodig als je in de hal komt tennissen of squashen en als je van onze horeca gebruik maakt. De CTB-plicht geldt zowel in het clubhuis als op het terras en in de hal. Vergeet niet om ook je legitimatie mee te nemen, want die is nodig bij je CTB. We zullen je CTB bij binnenkomst controleren.

Daarnaast is de horeca verplicht gesloten vanaf 20:00 uur. Maak het elkaar makkelijk door niet te blijven hangen en geen eigen consumpties te nuttigen.

Er is geen publiek toegestaan bij wedstrijden, vrij spelen en trainingen. Tot 20:00 uur kun je wel in de loungebar plaatsnemen en vanaf daar de halbanen overzien.

Ook de basisregels (anderhalve meter afstand houden en je handen wassen of ontsmetten) gelden nog steeds.

Extra info:
Een CTB toon je digitaal via de CoronaCheck-app, maar ook uitgeprint is een mogelijkheid. Andere vormen van bewijs (gele boekje/vaccinatiepapieren etc.) zijn niet geldig.
De scan-app die gebruikt zal worden slaat géén gegevens op met betrekking tot locatie, persoonsgegevens of het aantal keer dat er is gescand.

Wanneer: met ingang van zaterdag 13 november
Waar: in de sportsbar, in de hal, op het terras
Wie: iedereen vanaf 18 jaar
Wat: CoronaCheck-app of geprint bewijs op papier, plús je legitimatiebewijs

Liefs, het bestuur

Delen is lief ♡

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Nieuwsbrief

Altijd onregelmatig, nooit saai: schrijf je nu in en blijf op de hoogte van onze BLTC In Between!