BIB Nieuwsbericht Covid ©KNLTB 211218

Corona-lockdown: tennissen blijft mogelijk, nieuwjaarsborrel uitgesteld

Harde lockdown per 19 december

We hebben allemaal in de persconferentie kunnen horen dat er vanaf 19 december een harde lockdown wordt ingezet om de verspreiding van de nieuwe corona-variant tegen te gaan.

We hebben, in samenwerking met de KNLTB, bekeken wat dat voor ons aan sportmogelijkheden over laat. Gelukkig mag je buiten blijven tennissen, maar helaas is squash tijdelijk niet mogelijk.

Tennissen op de buitenbanen is toegestaan binnen deze corona-lockdown.
Er mag zowel single als dubbel gespeeld worden en ook de trainingen mogen buiten doorgaan. Bij een dubbel moeten de twee koppels wel op afstand blijven van elkaar en er wordt niet gewisseld van speelhelft.
De trainers nemen contact op met de spelers over het buiten-trainingsschema.
De leden met een winter-doorspelenabonnement kunnen gewoon afhangen op de buitenbanen.
Annemiek heeft contact met de huurders van de binnenbanen om zoveel mogelijk te zoeken naar een oplossing om de gemiste uren buiten in te halen.

Natuurlijk geeft dit extra drukte op de buitenbanen. Let daarom goed op het afhangschema en reserveer je baan tijdig.
Houd ook goed in de gaten of de banen wel bespeelbaar zijn op het moment dat jij wilt tennissen. Op onze homepage staat elke dag wat de baanstatus is. Rood is onbespeelbaar; groen is lekker de baan op. Groundsmen Peter en Frank doen hun best, maar in de winter weet je maar nooit.

Het clubhuis en de horeca zijn gesloten, dus er is geen mogelijkheid om naar het toilet te gaan of je flesje water te vullen. Houd daar rekening mee.

Ook de Nieuwjaarsreceptie, waar we op vrijdag 7 januari gezamenlijk op een mooi en sportief nieuw jaar wilden proosten, kan voorlopig niet doorgaan. We zoeken naar een andere oplossing, dus houd onze nieuwsberichten in de gaten.

Voor degenen die geen buitenspeelmogelijkheden hebben, zoals de squashers, hopen we vurig dat we gauw weer volledig open kunnen gaan. Houd in de tussentijd je conditie en je humeur op peil door zelf lekker de buitenlucht in te gaan.

Liefs en blijf gezond!
Het bestuur

Delen is lief ♡

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Nieuwsbrief

Altijd onregelmatig, nooit saai: schrijf je nu in en blijf op de hoogte van onze BLTC In Between!