BIb Nwsbericht CluKa 2022(1)

inschrijving verlengd: doe mee met de Clubkampioenschappen!

De clubkampioenschappen komen er weer aan! Dat is dé gelegenheid om je in een direct duel te meten met je tennismaten, je tennisvriendinnen en de rest van de club. Er staat een heuse wisseltrofee op het spel en natuurlijk eeuwige roem als jouw naam op de beker wordt gegraveerd. Maar vooral draait het om gezelligheid en daarvan zal er genoeg zijn langs de tennisbaan. Elke avond is er een luxe daghap en op vrijdag is er feest en een barbecue. Schrijf je dus in en noteer zaterdag 11 tot en met zondag 19 juni in je agenda!

Via toernooi.nl kun je je inschrijven voor singles, dubbels en mixed. Je niveau maakt niet uit, de clubkampioenschappen staan open voor álle leden: jong en oud, topspelers en nieuwkomers op de club, waarbij iedereen elkaar beter kan leren kennen en weer kan bijkletsen op de baan of het terras.
PS de inschrijving voor de junioren-clubkampioenschappen vind je via deze link. Ze zijn in dezelfde week; van 13-19 juni.

Liefs,
De CK commissie

Wat: de clubkampioenschappen
Waar: BLTC In between is the place to be!
Wanneer: zaterdag 11 tot en met zondag 19 juni
Wie: seniorleden (info voor de junioren vind je hier)
Hoe: je kunt inschrijven via toernooi.nl en dat kan tot 8 juni 23:59 uur.
Ben je junior? Dan kun je inschrijven via deze toernooi.nl-link: klik hier.

Delen is lief ♡

Nieuwsbrief

Altijd onregelmatig, nooit saai: schrijf je nu in en blijf op de hoogte van onze BLTC In Between!