BIB Nwsbericht Tenniskamp 2022 800x600 220525

tenniskamp 2022

Het Tenniskamp komt er weer aan!

Kom drie dagen op de club tennissen, lachen, vrienden maken, chillen, lekker eten, sporten en plezier hebben! Je kunt je in je eentje opgeven, maar je kunt ook samen met vrienden of vriendinnen inschrijven. Het maakt niet uit of je lid bent van de club en je hoeft ook niet te kunnen tennissen. Als je maar zin hebt om lekker actief bezig te zijn en lol te hebben.

Natuurlijk wordt er vooral veel getennist, in allerlei leuke spelvormen: De trainers van Sportskills weten precies hoe je met grappige oefeningen steeds beter gaat slaan. En als je even niet tennist zijn er nog heel veel andere manieren om lekker buiten te bewegen. We gaan ook een speciale activiteit buiten de club doen (wat dat is, houden we nog een verrassing, maar het is (natuurlijk) iets sportiefs).

Van al dat bewegen krijg je honger, dus we zorgen voor een lunch met gezonde lekkere dingen waar je weer genoeg energie van krijgt voor de rest van de dag. Op de laatste dag doen we een feestelijke lunch met friet en kroketjes.

Ga jij meedoen met het Tenniskamp? Zet dan 18-20 juli in je agenda en schrijf je in: sportskills.plannedtennis.nl/inschrijven.
Wil je nog meer weten of iemand anders uitnodigen? Dit is onze flyer: <klik hier>


Wat: Tenniskamp Junioren
Waar: BLTC In between is the place to be!
Wanneer: maandag 18 juli tot en met woensdag 20 juli van 9:00 – 16:00 uur
Wie: alle jeugdleden en ook vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom
Wat kost dat: 195 euro
Inbegrepen: trainingen, activiteiten, lunches, verrassingsactiviteit
Opgeven: sportskills.plannedtennis.nl/inschrijven

Delen is lief ♡

Nieuwsbrief

Altijd onregelmatig, nooit saai: schrijf je nu in en blijf op de hoogte van onze BLTC In Between!