BIb nwsbeicht Blaricum Open inschrijving gesloten - tennis, eten, feest 2022 220620

Het AC Niellsen Blaricum Open komt eraan!

Het AC Niellsen Blaricum Open gaat bijna beginnen!

De inschrijving is gesloten en we zijn druk bezig met de loting en de planning. Je kunt als deelnemer eind deze week een berichtje verwachten in je inbox met je wedstrijdplanning. Natuurlijk publiceren we alle wedstrijden en planningsnieuws ook op toernooi.nl.

Daarnaast staan we natuurlijk ook bekend om de gemoedelijke gezelligheid rondom de wedstrijdbanen. Er zijn lekkere toernooimaaltijden, een pubquiz, barbecue en ook de feestavond keert weer terug. Houd voor de laatste nieuwtjes de socials in de gaten en kijk voor het dagprogramma op de toernooi-pagina op onze site.

We verheugen ons erop dat we komende week weer heel veel bekende en nieuwe deelnemers mogen begroeten op ons toernooi en we hopen dat er ook heel veel publiek gezellig van het tennis en al het andere leuks en lekkers komt genieten!

Tot dan!
Liefs,
De Blaricum Open-commissie

Wat: het Blaricum Open (aka AC Niellsen BLTC In between Blaricum Open 2022)
Waar: BLTC In between is the place to be!
Wanneer: maandag 27 juni tot en met zondag 3 juli (voorweekend op 25 en 26 juni; feest op vrijdagavond)
Wie: Er doen seniorleden en senioren van andere clubs mee, met een rating van 9 – 3. Alle publiek is welkom!
Hoe: de wedstrijdplanning vind je op toernooi.nl

Delen is lief ♡

Nieuwsbrief

Altijd onregelmatig, nooit saai: schrijf je nu in en blijf op de hoogte van onze BLTC In Between!