Bib JT nwsbericht prijzen 800x600 220615

Junioren Tour Brons-toernooi: kom dit weekend kijken!

In het weekend van 25 en 26 juni spelen de juniorentoppers tot en met 16 jaar bij ons op het park. Je bent van harte welkom om te komen kijken bij dit Junioren Tour Brons-toernooi.

De KNLTB Junioren Tour biedt talentvolle jongens en meisjes tot en met 16 jaar spelplezier, wedstrijdervaring en een kans op punten voor de landelijke juniorenranglijst. Er spelen dit weekend ook een paar bekende gezichten mee!

32 Jongens en meisjes tot 16 jaar spelen dit hele weekeind wedstrijden in een knock-outschema. De verliezers in de eerste ronde spelen nog een extra ronde tegen elkaar, zodat iedere deelnemer minstens twee partijen speelt.

Op zaterdag zijn de eerste en tweede rondes en op zondagmiddag spelen we de de halve finales en de finales. De beide schema’s met de wedstrijdplanningen vind je hier: toernooi.nl.

In week 30, van maandag 25 tot en met vrijdag 29 juli organiseren we weer een Junioren Tour-toernooi. Dan spelen we de categorie Brons tot 12 jaar en Brons tot 14 jaar en dan spelen we zowel singles als dubbels.

Sportskills Tennis Academy en BLTC In between

Delen is lief ♡

Nieuwsbrief

Altijd onregelmatig, nooit saai: schrijf je nu in en blijf op de hoogte van onze BLTC In Between!