BIb Blaricum Open spelers en publiek nwsbericht 800x600 220701

Het AC Niellsen Blaricum Open zit er weer op…

Het toernooi zit er weer op en het is tijd om terug te blikken:

De schema’s waren weer gezellig vol en de indeling op actuele rating zorgde weer voor interessante categorieën waarin spelers aan elkaar gewaagd waren. In alle onderdelen werd in poules gespeeld en in een derde daarvan werd de winnaar bepaald door een kruisfinale van de poulewinnaars.

Het weer was prachtig voorspeld, maar verraste ons drie keer met regen. Gelukkig spelen we op een uitstekend onderhouden park, zodat we ondanks plensbuien snel weer op het gravel terecht konden. De wedstrijden die echt verregenden konden in de gloednieuwe hal worden gespeeld, met dank aan eigenaar Ernst ter Meulen. Gelukkig was het het grootste deel van het toernooi lekker Hollands tennisweer en kon ook het publiek in een fijn zonnetje van de wedstrijden genieten.

Elke dag was er voor de hongerige spelers en toeschouwers een toernooimenu en het randprogramma bood drie avonden op rij voor elk wat wils. Zo was er een wijnproeverij, een pubquiz en op vrijdag een geslaagde feestavond met een fotobooth en swingende DJ. De finales werden weliswaar in de hal gespeeld, maar we sloten het toernooi zoals het hoort af op een zonnig en vol terras.

De winnaars en de poule-eindstanden vind je op toernooi.nl. Iedereen van harte gefeliciteerd!
Voor foto’s moet je even onze Facebook-pagina liken: Blaricum Open.

We willen graag onze sponsors bedanken voor hun steun om van het AC Niellsen Blaricum Open wéér een succes te maken: Onze hoofdsponsor AC Niellsen, Albert Heijn Blaricum voor de goodiebags die regelmatig goed van pas kwamen op de baan en Wexx Wijnen uit Blaricum voor hun wijnproeverij.

Daarnaast bedanken we onze bondsgedelegeerde aka toernooicoach Rik van der Horst, die dit jaar voor de 25e keer (!) de toernooicommissie met raad en daad bijstond.

Tot slot bedanken we alle deelnemers, publiek, vrienden, barpersoneel en andere betrokkenen voor hun goede humeur en enthousiasme. De sfeer op en rond de banen was bijzonder gezellig en hartverwarmend vriendschappelijk. We hopen iedereen weer te zien bij het AC Niellsen Blaricum Open 2023. We vieren dan ons 40-jarig jubileum, dus houd week 26 van 2023 nu alvast vrij in je agenda!

Veel succes in de rest van het toernooiseizoen en tot volgend jaar bij het AC Niellsen Blaricum Open! Tot dan!

Liefs,
De Blaricum Open-commissie
Pauline, Herman en Leon

Wat: het Blaricum Open (aka AC Niellsen BLTC In between Blaricum Open 2023)
Waar: BLTC In between is the place to be!
Wanneer: maandag 26 juni tot en met zondag 2 juli (voorweekend op 24 en 25 juni 2023; feest op vrijdagavond)
Wie: Er doen seniorleden en senioren van andere clubs mee, met een rating van 9 – 3. Alle publiek is welkom!
Hoe: het toernooi (en de inschrijflink) vind je vanaf maart 2023 op toernooi.nl

Delen is lief ♡

Nieuwsbrief

Altijd onregelmatig, nooit saai: schrijf je nu in en blijf op de hoogte van onze BLTC In Between!