BLTC uitreiking Well Done-beker 2022 door Nico van Wieringen aan Peter Belmer tijdens Tosstoernooi 5-7 220718

Well done-beker voor Peter Belmer

Tijdens de prijsuitreiking van het Tosstoernooi van 5 juli nam voorzitter Nico van Wieringen het woord om te vertellen dat het een bijzondere avond was, aangezien hij een verrassing had voor 1 van de spelers. Sinds lange tijd werd namelijk de Well done-beker weer uitgereikt. Deze beker wordt als blijk van waardering uitgereikt aan personen die zich voor lange tijd ingezet hebben voor de club.

In dit geval viel deze eer Peter Belmer te beurt. Peter heeft 10 jaar lang de dinsdagavond-toss en prijzen en bekers verzorgd. Nu kreeg hij een eigen, heel bijzondere beker: de Well done-beker.
Peter toonde zich zeer verrast en was zeer in zijn nopjes met deze gegraveerde beker.

De Well done-beker kent al een lange traditie. De clubevenementen, en met name de gezelligheidsactiviteiten, worden door vrijwilligers georganiseerd. Deze vrijwilligers halen weliswaar veel voldoening uit het werk dat zij verzetten en de dankbaarheid van de leden die meedoen, maar het bestuur geeft ook graag een tastbaar compliment: de Well done-beker. De laatste keer dat deze uitgerekt is was in 2019, aan (toen nog) verenigingscompetitieleider Bart Bracht. Vanwege Corona is de Well done-beker de afgelopen 2 jaar niet toegekend. Het bestuur is blij dat de beker dit jaar weer toegekend kon worden en nog wel vanwege zo’n lange inzet als de 10 jaren als tossmaster op de dinsdagavonden van Peter Belmer. Gefeliciteerd!

Well done-beker voorzijde
(gravering: BLTC Blaricum Well done-beker)
Well done-beker achterzijde
(gravering: 2022 Peter Belmer)

Delen is lief ♡

Nieuwsbrief

Altijd onregelmatig, nooit saai: schrijf je nu in en blijf op de hoogte van onze BLTC In Between!