BIb Sherrytea nwsbericht 800x600 220806

Sherrytea Toernooi komt er weer aan

Geld inzamelen voor Pink Ribbon, spannende wedstrijden, gezelligheid op en rond de baan, mooie prijzen bij de loterij en een hele week met allemaal gezellige dames spelen op de mooiste Gooise tennisclubs: Dat is het Sherrytea Toernooi!

De inschrijving voor dit open toernooi, dat anders is dan alle andere toernooien die je ooit gespeeld hebt, is nu geopend voor alle damesdubbels.
Het inschrijfgeld komt grotendeels ten goede aan borstkankeronderzoek, net als het geld dat er met de loterij wordt opgehaald. Veel Gooise ondernemers stellen prachtige prijzen ter beschikking, dus zorg – ook als je niet meespeelt – dat je loten bemachtigt.

Het Sherrytea-toernooi wordt al voor de 13e keer in het Gooi georganiseerd. Je speelt damesdubbels en de karavaan doet elke dag een ander tennispark aan. Zo speel je op LLTC Laren, HLTC Hoogerheide in Hilversum, TV Naarden, Bosheim in Bussum, De Kuil in Huizen, ons eigen BLTC In between en op Het Spieghel in Bussum.

Donderdagavond 22 september strijken de flamingo-roze dames van het Sherrytea Toernooi neer op BLTC In between voor spannende wedstrijden, volop activiteiten om de opbrengst van het goede doel naar ongekende hoogten te stuwen, én om er een mooie feestavond van te maken.

Schrijf je dus in voor dit jaarlijkse spektakel van sportieve roze verwennerij. Inschrijven kan tot en met zaterdag 3 september, maar vol is vol, dus wacht niet te lang!

PS Heb je zin om een handje te helpen bij de organisatie van dit oergezellige toernooi dat staat als een huis? Ineke Hoogstraten is contactpersoon voor BLTC Blaricum en ze kan nog best wat hulp gebruiken in de toernooiweek.

Wanneer: van zaterdag 17 tot en met vrijdag 23 september 2022
Waar: zeven prachtige Gooise tennisclubs
Wie: alle gezellige damesdubbels uit de regio en daarbuiten
Wat: een echt open toernooi, met daarnaast activiteiten zoals een loterij en een feestavond om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar borstkanker via Pink Ribbon

Tot ziens in week 38!
Het Sherryteam

Delen is lief ♡

Nieuwsbrief

Altijd onregelmatig, nooit saai: schrijf je nu in en blijf op de hoogte van onze BLTC In Between!