BIb Nwsbericht Tosstoernooi 800x600 220529

afsluitend Tosstoernooi verplaatst naar 13 september

Op dinsdag 13 september is het afsluitende BLTC Tosstoernooi!
Wie wordt de Tosskoning of -koningin van dit jaar?

Omdat de KNLTB TennisDirect Masters-kampioenschappen in week 36 gehouden worden op BLTC In between, schuiven we de datum van het afsluitende Tosstoernooi een weekje op. Van 6 september naar dinsdag 13 september dus.

Op deze dinsdagavond spelen we, net als bij de gewone dinsdagavond-Toss, 4 wedstrijden van drie kwartier waarvan de 3 beste resultaten meetellen voor het toernooi. We starten om 19.00 uur, maar als dat je te vroeg is start om 19:45 uur ronde 2. Steeds een nieuwe start om de 3 kwartier en in totaal 4 rondes. Je kunt tot 21:00 uur inlopen.

Voor de kleine bijdrage van 2 euro zorgen wij voor een lekker hapje en een leuk prijsje. Inschrijven hoeft niet, je kunt je voor de starttijd melden bij de Toss-master. Bij de Toss word je iedere wedstrijd aan een ander tennismaatje gekoppeld en je speelt samen dubbel. Ieder seniorlid kan meedoen, dus jij ook!

Tot dinsdag 13 september!
De Toss-master, Ad van Galen

Wat: Tosstoernooi
Waar: BLTC In between is the place to be!
Wanneer: dinsdagavond 13 september
Wie: alle seniorleden; ervaring of eerdere deelname aan de Toss is niet nodig
Hoe: je kunt je op de Tossavond melden bij Toss-master Ad; hij deelt je in
Kosten: 2 euro

Delen is lief ♡

Nieuwsbrief

Altijd onregelmatig, nooit saai: schrijf je nu in en blijf op de hoogte van onze BLTC In Between!