AC Niellsen Blaricum Open Jeugd 2022

Evenementenkalender zomer 2023

50-jarig lustrum BLTC-in between

EVENEMENTENKALENDER ZOMER 2023

KICKOFF LUSTRUMSEIZOEN

Zaterdagavond 18 maart luiden we het lustrumseizoen in bij BLTC in Between met een gezelligheidstoernooi voor alle seniorleden. Tussen 19 uur en ca. 23.00 uur wordt er in steeds  wisselende dubbels van gelijke sterkte gestreden op onze binnenbanen. De avond is een opmaat naar de clubavond, die vanaf april in dit lustrumjaar maandelijks zal worden georganiseerd. Dus, schrijf snel in! Leuk om weer eens tegen bekenden en uiteraard ook minder bekenden van buiten je eigen tennisgroepje op de baan de degens te kruisen.                                              Inschrijven kan tot 10 maart. Dat kan eenvoudig via een appje (0626976041) of mail naar Herman Deijen (herman.deijen@ziggo.nl), met hierin je naam en speelsterkte. Er zijn geen kosten aan deelname verbonden; sponsoring van de banen wordt verzorgd door de nieuwe eigenaar van ons park, Nedstede

COMPETITIE

De voorjaarscompetitie valt dit jaar tussen 31 maart en 9 juni. De zomeravondcompetitie wordt gespeeld tussen 10 mei en 21 juni. De najaarscompetitie  valt in de periode 10 september t/m 15 oktober. Inschrijven voor de najaarscompetitie kan tussen 1 juni en 1 juli.

NIEUW; CLUBAVOND

Elke eerste dinsdag van de maand zal er op onze banen een gezellige clubavond worden georganiseerd. Er worden die avond vanaf 19 uur dubbelwedstrijden gespeeld tegen gelijkwaardige tegenstanders. Dit alles uiteraard afgesloten met een hapje en drankje. Iedereen kan hieraan meedoen. Wij maken een grote app-groep, waarin je je kan opgeven voor de betreffende avond en waarin iedereen dus kan zien wie er die avond van de partij is. Als er voldoende animo is kan deze avond ook vaker per maand worden georganiseerd. Op 4 april is de eerste clubavond. Opgeven kan (voor 30 maart) via een appje naar Herman Deijen (0626976041) met de vermelding ‘’Clubavond’’.     

50 JAAR BLTC OPEN TOERNOOI

Tussen 26 juni en 2 juli zal het 50 jaar BLTC Open Toernooi worden georganiseerd. De “oude, ervaren toernooi-commissie” onder leiding van Selma Alphenaar, is bereid gevonden deze speciale lustrumeditie in goede  banen te leiden. Dus noteer deze week alvast in je agenda en schrijf je op tijd in om als deelnemer van de partij te kunnen zijn.  

JUNIOR SENIOR TOERNOOI

Op zondag 11 juni zijn de banen van BLTC-in between gereserveerd voor het altijd gezellige junior senior toernooi. Alle kinderen die met een rode, oranje, groene of gele bal spelen kunnen meedoen aan deze junior-senior editie. Dus wil je een keer samen met je vader, moeder, opa, oma, buurman of buurvrouw wedstrijden spelen tegen kinderen van dezelfde sterkte, schrijf je  – info over inschrijven en kosten volgt later via de nieuwsbrief –  in als koppel, waarbij in ieder geval een van beiden lid is van BLTC In-between.  Mocht je mee willen doen, maar geen medespeler hebben, dan proberen wij iemand voor je te vinden.

TENNISKAMP

In de laatste drie dagen van de zomervakantie – 30 augustus t/m 1 september – is het weer tijd voor een tennis en funkamp op BLTC-in between. Het worden drie dagen bomvol tennis, maar ook met andere activiteiten buiten het park. Binnenkort volgt meer info over het programma en de kosten.   

SENIOREN EN JEUGD CLUBKAMPIOENSCHAPPEN

In de week van het grote lustrumfeest (4-10 september) gaan we weer zien wie zich de nieuwe clubkampioenen van BLTC-in between mogen noemen. Zowel bij de senioren als bij de jeugd. De toernooicommissie (Elkan Kramer, Jochem Valentijn en Sander Andreae) roept iedereen op mee te doen aan de clubkampioenschappen, zowel de geroutineerde spelers als die met minder ervaring. Ook hier geldt de olympische gedachte; meedoen is belangrijker dan winnen.

LUSTRUMFEESTWEEK

In de week van 4 tot 10 september zal het lustrum op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond groots worden gevierd. Daarnaast zal de woensdagmiddag in het teken staan van een speciale kids feestmiddag. De exacte invulling van de avonden en de kidsmiddag zal op korte termijn naar alle leden worden gecommuniceerd. Maar zaterdagavond 9 september zal het lustrumjaar in ieder geval worden afgesloten met een spetterend feest voor alle leden en oudleden. 

SHERRYTEA TOERNOOI 2023

Ook dit jaar wordt er weer een Sherrytea Toernooi georganiseerd. Het leukste damesdubbeltoernooi van ‘t Gooi waarbij gespeeld wordt voor de gezelligheid èn het goede doel, waarbij 80% van het inschrijfgeld naar Pink Ribbon gaat. Het toernooi wordt georganiseerd door en gespeeld op 7 verschillende tennisparken in ‘t Gooi. Sherrytea begint dit jaar op zaterdag 16 september en wordt op vrijdag 22 september afgesloten met een finaledag. Op donderdag 21 september is BLTC Blaricum In-between de gastvereniging. Voor vragen of meer informatie kun je kijken op www.sherrytea.nl en inschrijven kan via www.mijnknltb.toernooi.nl (het DD Gooise Vrouwen Sherry-Tea Toernooi 2023).

Delen is lief ♡

Nieuwsbrief

Altijd onregelmatig, nooit saai: schrijf je nu in en blijf op de hoogte van onze BLTC In Between!