Food & Drinks Style 3 (110)

Competitie-menukaart

Koffietijd
Appeltaart
Boterkoektaart
Scones met clotted cream en jam (8 stuks)

Borreltijd
Kaasplank (3 kaasjes, toast, druiven, nootjes)
Grandslam (charcuterie, kazen, dippers en olijven)
Rauwkost (met verschillende dips)
Bittergarnituur (mix 20 stuks)


€ 20,00
€ 12,50
€ 20,00


€ 17,50
€ 17,50
€ 12,50
€ 15,00

Tijdens de competitie verzorgt het horecateam graag voor jou het lekkers bij de ontvangst van de teams of bij de borrel als de strijd gestreden is.
Je bestelt vooraf voor je team en je tegenstanders en op de speeldag staat het allemaal heerlijk en op het juiste moment voor je klaar. Zonder stress over boodschappen, bordjes, mesjes en vorkjes; altijd vers en heerlijk; prachtig gepresenteerd en gastvrij door ons aan tafel geserveerd zodat jij al je aandacht aan je wedstrijden en aan je tegenstanders kunt geven.

Omdat we speciale competitieprijzen hanteren is het noodzakelijk dat je vooraf bestelt. Doe dit bij voorkeur twee werkdagen voor je speeldag (dus het dinsdagteam graag uiterlijk 12:00 uur op de vrijdag, en de andere teams graag uiterlijk 12:00 uur op de donderdag voor je speeldag je bestelling doorgeven). Natuurlijk kun je ook in één keer je bestelling voor al je thuiswedstrijden doorgeven.


Let op dat – hoewel het een heel gezellige traditie was – het niet meer mogelijk is om zelf taart, koek en borrelhapjes mee te nemen. We hopen dat we met onze competitie-menukaart een nieuwe, minstens net zo gezellige, traditie leven inblazen. Heel veel succes alvast met je competitiewedstrijden en we verheugen ons erop om jou, je team en je tegenstanders te mogen ontzorgen!


Geef je bestelling door via een e-mailtje aan chantal@bltc-inbetween.nl.

Delen is lief ♡

Nieuwsbrief

Altijd onregelmatig, nooit saai: schrijf je nu in en blijf op de hoogte van onze BLTC In Between!