Najaarscompetitie 2022

Alle wedstrijden zijn gespeeld, de eindstanden zijn opgemaakt: De Najaarscompetitie 2022 zit er weer op.

kampioenen
Op de laatste dag konden we de bubbels opentrekken voor het team van Marga, Anita, Kitty, Marielle, Mariette en invallers Cindy, Lillian, Laura en Gwen!

Zaterdag Dames 3 werd met slechts 1 punt tegen (!) met overmacht kampioen in de Damesdubbel 17+ 4e klasse. Op de laatste (inhaal)zaterdag werd tegen kampioensconcurrent De Toss gespeeld. Eindelijk was het weer om in rokjes en t-shirts op de buitenbanen te spelen. Dat was ook te merken aan het publiek dat op deze laatste oktoberzaterdag zowel uit Soest als uit Blaricum was komen aanmoedigen. Na de 1e ronde was het kampioenschap al veilig en werd namens het bestuur een lekkere fles bubbels aangeboden. Het thuispubliek zette hun favorieten in de welverdiende bloemen, wat resulteerde in extra vrolijke teamfoto’s. Daarna werden ook de 3e en de 4e dubbel gewonnen en het bleef nog lang gezellig in Blaricum.

eindstanden
De eindstand van jouw team vind je in de clubapp en via mijnKNLTB.

Dit seizoen speelden we met 10 teams in de competitie. Eén team moest zich helaas voor aanvang terugtrekken. Er werd gedurende 5 aaneengesloten weken gespeeld, maar helaas hadden we de twee inhaalweken ook hard nodig door het herfstweer.

Het Vrijdag Damesdubbelteam van Ingrid, Marinke, Fatma, Suzana, Ilse en Corine verdient een speciale vermelding, want dit rookie-team speelde voor het eerst competitie. Het spelplezier was groter dan het aantal winstpartijen, maar superleuk dat jullie de sprong gewaagd hebben, dames! Dat smaakt naar meer.

De teams hebben zich (op de kampioen Dames 3 na, zij promoveren) gehandhaafd in hun klasse. Volgend jaar belooft dus minstens net zo’n gezellige najaarscompetitie als dit jaar te worden.

Hartelijk dank aan alle spelers, invallers, teamcaptains, ouders/begeleiders, publiek, de groundsman en het barpersoneel voor alle plezier, inzet en flexibiliteit. Niet alles ging vlekkeloos (de verbeterpunten zijn genoteerd), maar heel veel ging er goed en gezellig. Dank daarvoor aan allemaal!

Wij gaan alweer aan de slag met de Voorjaarscompetitie, dus houd de website, de socials en je inbox in de gaten! Tot dan!

Sportieve groet,
Kees de Graaf en Pauline van Riet
VCL’s / competitieleiding BLTC In between

De najaarscompetitie is een gezellige competitie op diverse niveaus die wordt gespeeld van september tot eind oktober.
 
De inschrijving opent eind van de zomer en wordt hier op deze website aangekondigd en via de social media en nieuwsbrieven van BLTC.

Jeugdteams worden door de trainers ingedeeld; senioren kunnen zelf teams samenstellen of zich individueel opgeven.

Nieuwsbrief

Altijd onregelmatig, nooit saai: schrijf je nu in en blijf op de hoogte van onze BLTC In Between!

Copyright 2023 © Alle rechten voorbehouden.