AC Niellsen BLTC Blaricum Open 2022

25 juni t/m 3 juli

Het AC Niellsen Blaricum Open gaat bijna beginnen!

De inschrijving is gesloten en we zijn druk bezig met de loting en de planning. Je kunt als deelnemer eind deze week een berichtje verwachten in je inbox met je wedstrijdplanning. Natuurlijk publiceren we alle wedstrijden en planningsnieuws ook op toernooi.nl.

Het toernooi wordt op actuele rating ingedeeld, dus dat belooft heel veel leuke en spannende wedstrijden. Bij een indeling op actuele rating schrijf je je in voor bv HE, GD en/of HD en wij delen je in met tegenstanders die ongeveer dezelfde actuele rating hebben als jij. We proberen zoveel mogelijk in poules te spelen. Zo speel je altijd minimaal twee leuke wedstrijden tegen gelijkwaardige spelers. Een beproefd succes waar het Blaricum Open om bekend staat.

Voor de toernooiweek heeft het horecateam voor elke dag van het toernooi een heerlijk toernooimenu voor 10 euro. Op woensdag is het pasta-avond en donderdag is er een gezellige barbecue (ook voor maar 10,00 euro) en vrijdag hebben we een Indisch buffet.

Natuurlijk is onze ongeëvenaarde gezelligheid gebleven; met leuke mensen op en langs de baan, mooie wedstrijden en gezellige hapjes en drankjes. We hebben een pubquiz op de planning staan en vrijdagavond doen we er nog een schepje bovenop als onze barbecue uitloopt in een feestavond met goede muziek.

Houd onze socials de komende weken extra goed in de gaten voor de laatste nieuwtjes van het Blaricum Open en kijk regelmatig hier op onze website.

Het dagprogramma (onder voorbehoud van wijzigingen):

  • maandag: pasta-avond
  • dinsdag: BLTC surprise en Gooise kippetjes
  • woensdag: pasta e vino en een heerlijke wijnproeverij
  • donderdag: barbecue en pubquiz
  • vrijdag: Indisch buffet, Challenge the Pro en feest met DJ Barry!
  • zaterdag: ratjetoe
  • zondag: finales en aardbeien met slagroom
  • de hele week: bespanservice en het toernooimenu van de kaart

Reserveer voor het eten (dagschotels 10 euro, Indisch buffet 15 euro) tijdig via chantal@bltc-inbetween.nl. Op is op!

Tot volgende week op de club!
De Open Toernooi-commissie
Pauline, Herman, Leon en Rik

Nieuwsbrief

Altijd onregelmatig, nooit saai: schrijf je nu in en blijf op de hoogte van onze BLTC In Between!

Copyright 2023 © Alle rechten voorbehouden.