AC Niellsen BLTC Blaricum Open 2021

25 september t/m 3 oktober

Het AC Niellsen Blaricum Open gaat door dit jaar!
Andere toernooiweek, minstens net zo gezellig!

De inschrijving is sinds zondagavond 19 september gesloten.
Alle algemene wedstrijdinformatie vind je via toernooi.nl. Houd je mailbox in de gaten voor de oproep voor je eerste wedstrijd.

Het toernooi wordt op actuele rating ingedeeld, dus dat belooft heel veel leuke en spannende wedstrijden. Bovendien is het horecateam bezig met een heerlijk dagmenu voor elke dag van het toernooi. Houd de week van 25 september tot en met 3 oktober dus alvast maar vrij, want je kunt de hele week terecht op ons vernieuwde, prachtige park. We hebben alleen het allerbeste behouden en de rest heeft een hele metamorfose ondergaan. Dat wil je niet missen!

Natuurlijk is onze ongeëvenaarde gezelligheid gebleven; met leuke mensen op en langs de baan, mooie wedstrijden en gezellige hapjes en drankjes. Vrijdagavond doen we daar nog een schepje bovenop met onze feestavond met een BBQ en goede muziek. Zet die dus ook maar vast in je agenda.

Houd onze socials de komende weken extra goed in de gaten voor de laatste nieuwtjes van het Blaricum Open en kijk regelmatig op onze website.

Tot gauw op de club!
De Open Toernooi-commissie
Laura, Erna, Fleur, Ivo en Selma

Blaricum Open Inschrijving geopend

Nieuwsbrief

Altijd onregelmatig, nooit saai: schrijf je nu in en blijf op de hoogte van onze BLTC In Between!

Copyright 2022 © Alle rechten voorbehouden.