PADEL

Het aanbieden van de snel opkomende racketsport padel op het BLTC sportpark is een mooie aanvulling op de al bestaande racketsporten squash en tennis. Padel is uitgevonden in Mexico en zeer populair in Latijns-Amerikaanse landen. De sport heeft een sterke eigen identiteit en cultuur. Je speelt op een baan van tien bij twintig meter, met daaromheen wanden van glas en hekwerk.

Veel mensen zien padel als een mix van squash en tennis. Het is snel, technisch en makkelijker om te spelen dus laagdrempelig voor nieuwe spelers om mee te beginnen. Padel speel je altijd in dubbels en heeft daarmee een hoog sociaal karakter, dit wordt versterkt doordat je dicht bij elkaar staat en makkelijk kan kletsen tijdens het spel. De KNLTB ondersteunt de ontwikkeling van padel ten volle en wij zijn erg blij om deze fantastische nieuwe sport toe te voegen aan ons aanbod van racketsporten.

Op het BLTC sportpark zal er een tweetal padel wedstrijdbanen komen. Een prachtige plek voor jong en oud om gezamenlijk padel te beoefenen.

Nieuwsbrief

Altijd onregelmatig, nooit saai: schrijf je nu in en blijf op de hoogte van onze BLTC!

Copyright 2021 © Alle rechten voorbehouden.