WINTERTRAINING en TENNISLESSEN

(bijgewerkt op 07/09/2022)

Op BLTC In between worden de tennislessen verzorgd door Sportskills Tennis Academy. Vanaf 3 oktober 2022 starten wij met een nieuwe cyclus tennislessen. Op 19 september beginnen de trainers met het inroosteren van de lessen. Schrijf je dus zo spoedig mogelijk in, zodat wij tijdig kunnen starten met het indelen van de lesgroepen. De inschrijving sluit op zondag 18 september. Hieronder lees je meer informatie over de tarieven, waar je rekening mee moet houden en de inschrijfprocedure.

tarieven haltrainingen BLTC In between winter 2022-2023

Jeugd en Tenniskids*
personen
lessen
euro
Oranje, Groen, Geel
4/5
20
€455,00
Rood
5/6
20
€375,00
Duotraining
2
20
€975,00
Privétraining
1
20
€1860,00
Senior
personen
lessen
euro
Alle niveau’s
4
20
€512,50
Duotraining
2
20
€975,00
Privétraining
1
20
€1860,00
Junior/Senior
personen
lessen
euro
Strippenkaart
1
10
€925,00

De bedragen zijn per persoon, incl BTW.
*Informatie over de Tenniskids-kleurindeling vind je op de Sportskills-website.

waar moet je rekening mee houden algemeen:
 • Wij streven naar homogene groepen; bij de indeling wordt, daar waar mogelijk, rekening gehouden met voorkeur, beschikbaarheid en niveau. Het kan daarom voorkomen dat er meer of minder personen in een groep ingedeeld worden. De tarieven voor de groepslessen van de jeugd en de senioren worden aangepast naar gelang het aantal personen in de groep: lees verder voor de daarbij behorende afwijkende tarieven.
 • Je dient lid te zijn van BLTC In between om lessen te kunnen volgen.
senioren:
 • De lestijden van de senioren zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00-15.00 uur en van 19.00-22.00 uur. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan hiervan afgeweken worden.
 • Indien een groep van 4 personen 3 personen wordt, dan wordt het tarief 680,00 euro pp.
 • Bij teveel aanmeldingen op bepaalde dagen/tijdstippen zal er geloot moeten worden (wees dus flexibel in het opgeven van je beschikbaarheid).
 • Ook trainingen overdag behoren tot de mogelijkheid.
 • Als je graag 1,5 uur wilt trainen, dan kun je dit aangeven bij de opmerkingen (lessen van 1,5 uur staan niet standaard bij het lesaanbod).
 • Indien je je als groepje wilt opgeven, overleg dan van te voren met elkaar over beschikbare dagen/tijden en geef dit door onder het kopje “opmerkingen”, evenals de namen van je mede-spelers.
jeugd:
 • De lestijden van de jeugd zijn op maandag, dinsdag en donderdag van 15.00-19.00 uur en op woensdag en vrijdag van 13.00-19.00 uur. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan hiervan afgeweken worden.
 • Denk bij het opgeven van verhinderingen aan de schooltijden en andere sporten en/of verplichtingen. Mocht je nog extra informatie met ons willen delen dan kun je dat kwijt onder het kopje “opmerkingen” op het inschrijfformulier. Na het samenstellen van de groepen en het indelen van het rooster is het namelijk erg lastig om nog te schuiven/wijzigen.
 • Wees zo flexibel mogelijk met het opgeven van beschikbaarheid, zodat we iedereen kunnen indelen en homogene groepen kunnen maken.
 • Wil je twee keer in de week trainen? Dat kan. Zet het bij de opmerkingen tijdens het inschrijven.
hoe werkt de inschrijfprocedure?
 1. Ga op een laptop of desktop (geen telefoon of tablet) naar sportskills.plannedtennis.nl/inschrijven.
 2. Als je al eens ingeschreven hebt log dan in met je e-mailadres en wachtwoord en ga naar punt 7.
 3. Voor ieder gezinslid moet je apart inschrijven. Je kunt wel een nieuw persoon aanmaken binnen je account.
 4. Als het een eerste inschrijving betreft kies je in het vak rechtsonder voor: “account aanmaken” (dit hoeft alleen de eerste keer).
 5. Vul de gegevens in. Alleen de vakken met * zijn verplicht en van belang.
 6. Kies bij vereniging voor BLTC In between.
 7. Klik op “verder“ en klik daarna op “nieuwe inschrijving trainingscyclus”.
 8. Kies onder “activiteit“ voor de gewenste training.
 9. Bij “opmerking” kun je alle extra informatie toevoegen die je van belang vindt.
 10. Geef om je keuze(s) mogelijk te maken zo min mogelijk verhinderingen op.
 11. Klik nu op “verder”, je ziet nu “incasso“ staan. Per activiteit/inschrijving kan er voor een aantal termijnen gekozen worden. De automatische incassoafschrijvingen worden automatisch over het trainingsseizoen verdeeld en vinden dus nooit plaats voor de definitieve indeling. Als je niet ingedeeld kunt worden wordt er niets afgeschreven.
 12. Je vult éénmalig het bankrekeningnummer inclusief tenaamstelling in waarvandaan afgeschreven mag worden en je inschrijving is klaar. Je ontvangt een bevestiging via e-mail.
 13. Voor een andere training (groep en privé) moet apart worden ingeschreven.
 14. Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden neem dan contact op met Herman Deijen via herman@sportskills.nl of 06-26976041.
Nadat de groepen zijn ingedeeld ontvang je (ongeveer in week 39) een e-mail met de groepsindeling, lestijd en de lesdagen (hierin zie je ook wanneer er geen les is, noteer deze lesdata dus in je agenda). Vanaf 3 oktober zullen wij starten met de nieuwe tennisles-cyclus.
Het trainersteam heeft er ontzettend veel zin in om met jullie aan de slag te gaan. We zien je inschrijving graag tegemoet en tot snel op de baan!

Nieuwsbrief

Altijd onregelmatig, nooit saai: schrijf je nu in en blijf op de hoogte van onze BLTC In Between!

Copyright 2022 © Alle rechten voorbehouden.