WINTER DOORSPELEN

Nu we begin dit jaar flink hebben geïnvesteerd in het onderhoud van onze buitenbanen is er de mogelijkheid ontstaan om jullie een passend voorstel te doen. Voorheen was dit niet eerder mogelijk, maar wij zijn blij om jullie een aanbod te doen om de gehele winter, van 1 oktober tot 31 maart, buiten door te spelen.

Het beschikbaar maken van de buitenbanen brengt echter extra kosten met zich mee, denk aan onderhoud, energiekosten voor het branden van de verlichting etc. Om deze verplichtingen na te kunnen komen zijn we wel afhankelijk van een minimaal aantal leden die zich inschrijven voor het Winter Doorspelen-abonnement. Indien niet genoeg mensen zich aanmelden dan kunnen wij het aanbod helaas niet door laten gaan.

De prijs van het Winter Doorspelen-abonnement om de hele winter lekker buiten te kunnen tennissen bedraagt €110, – per persoon.

Aanmelden voor het abonnement kan door onderstaande formulier in te vullen.

Eind augustus zullen wij laten weten of we het plan kunnen laten doorgaan omdat we genoeg aanmeldingen hebben gekregen zodat we de kosten kunnen dekken.

Wij hopen jullie hiermee een mooie aanbieding te hebben gedaan waardoor veel mensen lekker in de winter kunnen blijven spelen. Wij kijken dan ook uit naar jullie aanmeldingen.

Groet, 
Team BLTC In Between   

Aanmeldformulier voor Winter-Abonnement (per persoon)

Nieuwsbrief

Altijd onregelmatig, nooit saai: schrijf je nu in en blijf op de hoogte van onze BLTC!

Copyright 2021 © Alle rechten voorbehouden.